Eindelijk! Betaalbare damesmode in de maten 40 t/m 58

Elst – Damesmodewinkel Eindelijk! is net buiten het centrum van Elst gevestigd. Naast de basiscollectie hebben zij een wekelijks wisselende collectie in de maten 40 t/m 58. Om jouw outfit compleet te maken, bieden zij een ruime keuze aan accessoires, zoals sieraden, sjaals en tassen. En alles tegen een aangename prijs.

Partnercontent

Bij Eindelijk! vind je merken als Magna, Yesta, Ciso en Stark. Elke week komt een nieuw item ervan binnen. Kom eens kijken of er ook iets voor jou bij hangt!

Hoe het begon

Anita is de eigenaresse van Eindelijk! Zij begon eenvoudig met kledingparty’s vanuit huis. Later is Anita met haar kledingcollectie verhuist naar zolder toen er veel vraag kwam naar gelegenheid om alleen kleding uit te mogen zoeken. Niet iedereen zag het zitten om een party te geven. Toen de zolder te klein werd ging ze naar een garage, waar mensen in de rij stonden om langs te komen. Dat werd uiteindelijk zo’n groot succes dat Anita weer naar een andere plek moest uitkijken en kwam op het industrieterrein in Elst terecht. Daar gaf ze regelmatig modeshows dat veel publiek trok.

Zes jaar geleden liet Anita haar oog vallen op een mooi winkelpand en daar kon ze haar huidige damesmodezaak vestigen. Anita kan rekenen op een grote en trouwe klantenkring. Ze is heel actief op haar Facebookpagina waar ze vrijwel elke dag foto’s of filmpjes van kleding uit de nieuwste collectie laat zien.

“Eigenlijk is het een uit de hand gelopen hobby waar ik nog steeds graag mee bezig ben”

vertelt Anita lachend.

Meer informatie

Ben je op zoek naar iets nieuws of wil je eens komen kijken naar wat de collectie te bieden heeft, kom dan gerust even langs. Kom in ongedwongen sfeer kleding uitzoeken en passen. Eindelijk! geeft je een goed en eerlijk kledingadvies. Eindelijk! is open van 10.00 tot 15.00 uur. Aan de Grote Molenstraat 73 is genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan voor meer informatie.

 

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen