Creatieve opening nieuwe locatie van Do-It Creatief Elst

Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Do-It Creatief wordt zondag 25 september officieel geopend op de nieuwe locatie aan de Rädeckerstraat 25. De hobbyspeciaalzaak is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Partnercontent

Deze zondag is tevens een inspiratie dag voor bezoekers. Er zijn twee demonstraties over kaarten maken en een demo over het gebruik van fimo klei. Kinderen zijn ook welkom; zij mogen gratis een medaillon pixelen. De demonstraties duren tot 16.00 uur. Je bent van harte welkom!

Dé hobbyspeciaalzaak

Do-it Creatief is dé hobbyspeciaalzaak in Elst en omgeving met een ruim assortiment aan hoogwaardige hobbyartikelen. Of je nou van knutselen, naaien of breien houdt,  Do-it Creatief heeft het in huis! De winkel verhuisde van de Smidsstraat naar de Rädeckerstraat, op zo’n drie minuten afstand van het centrum van Elst. Het assortiment is gelijk gebleven. De winkel is toegankelijk voor rolstoelen, kinderwagens en rollators en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Een ding is zeker; zowel de winkel als de webshop verlaat je niet alleen met de leukste en beste artikelen, ook met een goede dosis inspiratie! Een nieuwe webshop is in de maak en er wordt hard gewerkt om alle producten in de webshop te plaatsen. Laat je inspireren! Een goed idee voor een verjaardag of andere gelegenheid is een cadeaubon van Do-it Creatief. Leuk om te geven en heel leuk om te krijgen! Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om naar de website te gaan.

Do-it Creatief

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen