Warme herfst- & wintermode en Private Shopping Bij Lieve Damesmode

Warme herfst- en wintermode
Warme herfst- en wintermode
Foto: Overbetuwe Nieuws

Zetten – Het herfstseizoen is begonnen en dat vraagt om comfortabele truien, warme jassen, sjaals en mutsen om de kou te trotseren. Bovendien komt de Decembermaand eraan en wil je alvast op zoek gaan naar feestelijke kleding.

Partnercontent

Bij Lieve Damesmode heeft weer een prachtige herfst- en wintercollectie in huis. Zo zit je lekker warm tijdens de koudere maanden. De kleding is verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXL. Ben je op zoek naar een vrouwelijke stijl, dan is een elegante jurk van het Italiaanse modemerk Jhenit iets voor jou. Is een casual look meer voor jou? Dan heeft Bij Lieve diverse stijlen jeans, blouses en truien. Met de zilverkleurige sieraden van Qoss en de goudkleurige sieraden van Byron Jewels maak je jouw outfit compleet.

Bij Lieve heeft het Nederlandse modemerk Aime Balance Atelier en Freebird in huis. Hou je meer van Deense merken, dan bekijk eens de kleding van Soulmate, Minus, Modström, Peppercorn, Soaked en Noella.  Waar je ook voor kiest, Bij Lieve Damesmode staat voor vrouwelijk en net even anders!

Nieuw merk Dejacque

Bij Lieve gaat komend jaar een nieuw label opnemen in haar collectie. In februari komt de kleding binnen van het Nederlandse merk Dejacque. Daarmee zal Bij Lieve Damesmode het enige verkooppunt zijn in de Betuwe. De kleding past perfect bij deze modezaak want ook het merk Dejacque is vrouwelijk en apart. Het is mogelijk om te pre-orderen, dus hou de socials Facebook en Instagram in de gaten.

Private Shopping

Heb je zin om een keer samen met jouw vriendinnen, familie of kennissen een avondje samen te kleding te passen? Boek een Private Shopping! Een gezellig avondje de collectie bekijken en passen, onder het genot van een hapje en drankje. Neem contact op met Lieve via telefoonnummer 06 – 395 60 560 en vraag naar de mogelijkheden.

Bij Lieve Damesmode

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen