Inzichtgesprek en lezersactie bij Holistische Praktijk Irma van Reem

Foto: Irma van Reem

Elst – Ben jij toe aan een moment van zelfzorg? Kom dan bij Holistische Praktijk Irma van Reem een inzichtkaart leggen en ga in gesprek met Irma hierover. Zij stemt haar energie af op die van jou en kan zo een kanaal zijn waardoor informatie snel tot jou komt. Speciaal voor lezers van Overbetuwe Nieuws geeft Irma 1 gratis inzichtgesprek weg.

Partnercontent

Samen komen jullie tot de kern, tot inzicht, tot iets wat jij nodig hebt of tot dat wat je zo graag wilt laten groeien, helen of waar je zonder zorgen van wilt genieten. Irma en jij drinken een kop koffie of thee en gaan ervoor zitten. Als je niet te lang wacht met het maken van een afspraak, dan kun je mee voor de speciale prijs van €60,00. Na 8 oktober gaat de prijs omhoog.

Irma aan het woord

“Het idee is ontstaan toen ik laatst op een festival zoveel positieve reacties kreeg op de mini sessies die ik daar gaf met inzichtkaarten. Er kwamen naderhand véél reacties van mensen die langs gelopen waren maar er was gewoonweg geen plek meer om aan te sluiten. Ik werd erdoor overdonderd en was echt verrast dat het zo’n uitwerking had. Ik ontving later nog mailtjes van mensen die zeiden zó blij te zijn geweest met hun kaartlegging en zo dankbaar voor de boodschappen die ze hadden gehoord. En het fijne is, ik voel me zelf nog steeds zó dankbaar voor die avond en realiseerde me dat het heerlijk is om dit vaker te doen.”

Dus als jij een moment van zelfzorg kunt gebruiken en ook graag een boodschap speciaal voor jezelf wilt ontvangen, laat het Irma dan weten. De prijs van € 60,00 is geldig tot en met zaterdag 8 oktober. Daarna gaat de prijs omhoog. In de agenda kan het later plaatsvinden natuurlijk. De duur van de afspraak is ongeveer een uur.

Speciaal voor lezers van Overbetuwe Nieuws geeft Irma 1 gratis inzichtgesprek weg. Je maakt kans als je Irma volgt of Facebook en/of Instagram en haar een mail stuurt met Lezersactie Nieuws.nl via [email protected]. Op zaterdag 8 oktober ontvangt degene die een afspraak mag plannen een mail met verdere gegevens. Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie en om naar de website te gaan.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen