Ben jij de allround monteur die AT Cleaning Systems Andelst zoekt?

Foto: AT Cleaning systems

VACATURE – AT Cleaning Systems Andelst is op zoek naar een allround monteur. Hou jij van techniek en innovatie? Dan zijn zij op zoek naar jou! Binnen het bedrijf produceren ze de meest duurzame reinigingsmachines en ben jij van A tot Z hierin betrokken.

Binnen het bedrijf heb je te maken met verschillende werkzaamheden. Zo werk je mee in de productielijn met allerlei verschillende materialen en vormen van techniek. Je helpt mee met het volledig produceren van hogedrukinstallaties in voertuigen en aanhangwagens. In dit proces zal je frames monteren, hogedrukaandrijvingen realiseren (zowel brandstof als elektrisch aangedreven) en werk je wens van de klant uit binnen het voertuig of aanhangwagen.

Binnen hun MKB-bedrijf hangt een informele werksfeer, is iedereen gelijk en werken zij niet met managers of leidinggevenden. Doordat ze te maken hebben met allerlei vormen van techniek en verschillende materialen gebruiken is ervaring in dit specifieke vak geen must, maar wel mooi meegenomen! Het belangrijkste is dat je geïnteresseerd bent in verschillende vormen van techniek, ervoor openstaat om nieuwe dingen te leren en om verder door te ontwikkelen.

Werken als Allround monteur bij AT Cleaning Systems Andelst iets voor jou? Klik dan hier.

Ook jouw vacature op Overbetuwe Nieuws? Neem contact op met Leo Christiaens 06-11087527 of via de mail: [email protected]

allround

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen