JJ’s Combifit Driel; geef je lichaam het allerbeste

Eigenaar Dries
Eigenaar Dries
Foto: JJ's Combifit

Driel – JJ’s Combifit Driel heeft een uniek concept; het is naast een sportschool ook een plek waar je aan jezelf mag werken.

Eigenaar Dries van Leeuwen biedt een veilige plek waar jij kunt sporten.

Partnercontent

Kies uit Personal Training, Small Group Training, zaaltraining bestaande uit BBB Circuit training en Combatfit training, Outdoor Fit, Agressie Regulatie, Selfdefence and Confidence Workout for Kids en Weerbaarheidstraining. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van de bedrijfsfitness.

Dries is een imponerende sportman met een hart van goud. Hij is naast sporttrainer ook een welzijnscoach. Vanuit zijn achtergrond en werkervaring in de zorg wil hij mensen helpen. Iedereen die naar JJ’s Combifit komt krijgt het gevoel ‘Ik mag er zijn. Ik word gezien. Ik word geaccepteerd om wie ik ben’.

Veilig en welkom bij JJ’s Combifit 

JJ’s Combifit biedt een goede omgeving waarin mensen zich veilig en welkom voelen. Veelal vrouwen boven de 35 jaar vinden hun weg naar JJ’s Combifit en ook mannen zijn van harte welkom. Zij mogen zichzelf zijn en hoeven zich niet anders voor te doen. Door te sporten gaan ze beter in hun vel zitten, ze krijgen meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Ze krijgen meer energie, een betere conditie, minder last van depressies en slapen beter. Voor vrouwen is er Indoorfit ‘Billen Benen Buik’ training die zich speciaal op die probleemzones richt.

“De biologische klok kunnen wij niet tegenhouden maar we kunnen het met de juiste sport wel vertragen. De beste investering die je kunt doen is in jezelf.”

Kinderen en training

Selfdefence and Confidence Workout for Kids: training speciaal opgezet voor kinderen. Het maakt niet uit of je sportervaring hebt of niet, dik of dun bent, groot of klein. Kinderen leren op een pedagogische manier hun lichaam kennen door stoeien, boksen, weerbaarheidstraining ‘Stop, hou op!’, zelfverdediging. Ouders zijn altijd welkom om te komen kijken. Daarnaast leren ze ook discipline. Talent voor boksen of stoeien/worstelen worden verder uitgebreid met behulp van onder andere een bokstrainer.

Kinderen met rugzakjes, zoals ADHD, angststoornis of autisme, neemt Dries ook onder zijn vleugels en helpt hen meer zelfvertrouwen te krijgen. Hij leert de kinderen in zichzelf te geloven en voor zichzelf opkomen.

Toekomstvisie

Dries denkt verder na over hoe hij meer mensen kan helpen. Graag zou hij zijn sportschool willen uitbreiden en een steunpunt worden. Met een extra aanbouw kan hij een boksring creëren met bokszakken, waarin iedereen zich kan uitleven. Alle frustraties van de dag weg boksen zodat je weer rustig kunt worden. Mensen van alle achtergronden die hulp kunnen gebruiken om (weer) om te gaan met de samenleving kunnen bij JJ’s Combifit terecht.

Compleet aanbod

JJ’s Combifit biedt een compleet aanbod. Er is professionele begeleiding op apparaten van topmerken. Kwaliteit en uitstraling die bij jou past. Je kunt alleen sporten of meedoen aan groepslessen. Je krijgt persoonlijke aandacht die past bij je plan, conditie, afvallen en spierkracht. Dries kijkt bij de intake naar wat jouw lichaam aankan als je een beperking hebt en past de training erop aan. Hij begeleid jou bij het sporten.

Bij JJ’s Combifit sluit je geen jaarcontract af en je betaald geen inschrijfgeld. Je mag gratis gebruik maken van douches, kluisjes en WiFi. JJ’s Combifit is voor iedereen betaalbaar. JJ’s Combifit in Driel zit op korte afstand van Schuytgraaf Arnhem, Heteren, Elst en is goed bereikbaar vanuit de hele Overbetuwe. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

JJ’s Combifit

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen