Start van het nieuwe dansseizoen 2023 bij Danscentrum Wijgers

De leukste les is....dansles!
De leukste les is....dansles!
Foto: DansCentrum Wijgers

Driel – Vrijdag 13 januari aanstaande trapt de vergevorderde Recreantenclub om 21:00 uur bij Danscentrum Wijgers in Driel het nieuwe dansseizoen 2023 af.

Voor die tijd zijn er op Maandag 9 januari om 20:45 uur en vrijdag 13 januari om 19:45 uur voor alle stijldans niveaus gratis introductie lessen.

Partnercontent

Alle niveaus zijn geschikt voor diegenen die ooit al eerder op dansles zaten bij een dansschool ergens in Nederland en deze leuke activiteit nu in 2023 opnieuw willen gaan oppakken.

Op Zondag 15 januari a.s. om 18:15 uur is er een gratis introductie les Salsa (alle niveaus) en direct daarna om 19:30 uur een gratis introductie les voor de absolute beginner(s) stijldansen.

dansseizoenDus voor diegenen die nog nooit eerder een dansschool bezocht hebben en dit eens ongedwongen en zonder verplichtingen willen gaan uitproberen, kom ook!

Voor data & tijden van alle clublessen kijk op dc-wijgers.nl/dansles en download daar ook het volledige lesschema seizoen 1-2023. Danscentrum Wijgers aan het Sosabowskiplein 2 te Driel heeft er alweer helemaal zin in en heet iedereen, op voorhand, al van harte welkom bij één van de introductielessen of anders bij de eerste clubles van dit nieuwe dansseizoen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen