MijnEnergieWens.nl is op zoek naar full-time technisch personeel

Foto: Mijnenergiewens.nl

Elst – Dat energie en duurzaamheid steeds belangrijker worden kan niemand ontgaan zijn, daar weten ze bij MijnEnergieWens.nl alles van. Of het nu gaat om zonnepanelen, airco’s of laadpalen, de aanvragen stijgen en daarom zijn ze op zoek naar extra technisch personeel voor een drietal full-time functies.

Partnercontent

mijnergiewens.nlBij MijnEnergieWens.nl bieden ze een luisterend oor voor alle energiewensen. De visie is simpel: de klant staat centraal. Daarom wordt er altijd een persoonlijk adviseur toegewezen. Ze luisteren zorgvuldig naar behoeften en stemmen hier zodoende een passend traject op af. Doordat er met eigen installateurs gewerkt wordt, kunnen ze dit traject volledig naar wens inrichten en is de installatiekwaliteit gewaarborgd. Ze houden van transparantie en willen de energietransitie voor hun klanten zo duidelijk mogelijk in kaart brengen.

Plaats voor een elektromonteur en monteurs airco’s en zonnepanelen

Elk huis is anders en elke klant heeft andere wensen. Het is aan jou om samen met de klant te kijken hoe je de installatie het beste kan aanpakken; de klant vertrouwt op jouw kennis en kunde. Jouw einddoel is natuurlijk om een blije klant achter te laten met een mooie installatie. Directe vragen van de klant of je team los je op. Jij bent de specialist maar je bent niet alleen. Je andere collega’s staan altijd voor je klaar!

MijnEnergieWens.nl is een hecht team dat zich inzet voor elkaar en voor de klant. De missie is simpel: Met een glimlach consumenten en bedrijven persoonlijk begeleiden en adviseren over het verduurzamen van hun woning of bedrijfspand. Ze geloven er samen in dat ze op deze manier hun steentje kunnen bijdragen binnen de energietransitie in Nederland!

Daarom heeft Mijnergeiewens.nl ruimte voor drie full-time medewerkers als elektromonteur, monteur zonnepanelen en monteur airco’s. Klik op de functies als je denkt dat het iets voor jou is en solliciteer!

Ook jouw vacature op Overbetuwe Nieuws? Neem contact op met Leo Christiaens 06-11087527 of via de mail: [email protected]

Mijnenergiewens.nl

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen