Kapsalon Chavo in het Hart van Heteren

Foto: Overbetuwe Nieuws

Heteren – Anja en Chanel hebben hun nieuwe kapsalon Chavo in Heteren geopend. Zij hebben jarenlang ervaring als kapsters en besloten in 2022 om samen een kapsalon in het van Hart van Heteren te beginnen. Op 1 december 2022 was de officiële opening.

Partnercontent

Anja en Chanel zijn beide allround kapster. Neem plaats bij de wastafels en geniet van de stoelmassage tijdens het haren wassen. Laat je adviseren over haarverzorging en over het kapsel dat het beste bij jou past. Een afspraak met de kapper is een verwenmoment voor jezelf en in de sfeervolle kapsalon Chavo aan de Narcissenstraat 2 kan je jezelf heerlijk laten verwennen.

Authentic Beauty, Schwarzkopf en Goldwell

Bij kapsalon Chavo werken ze, naast merken als Schwarzkopf en Goldwell, met het exclusieve merk Authentic Beauty. Dit merk is ontwikkeld in samenwerking met kappers die een nieuwe kijk op authentic beauty omarmt. Met zorgvuldig geselecteerde veganistische ingrediënten die vrij zijn van siliconen, sulfaten, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en minerale oliën. Voor zacht en glad haar zijn siliconen vervangen door plantaardige ingrediënten. Natuurlijk zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Authentic Beauty is duurzaam, gegarandeerd dierproefvrij en is alleen bij geselecteerde kapsalons verkrijgbaar.

Anja & Chanel

Bij kapsalon Chavo nemen ze de tijd om samen te achterhalen wat jij wilt en wat er mogelijk is. Anja en Chanel adviseren je een coupe passend bij jouw haar type en persoonlijkheid. Daarbij gaat het om de totaalbeleving om je identiteit weer compleet te laten stralen. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar [email protected] of bel naar 026-7851558.

Klik op onderstaande afbeelding om naar de website van Kapsalon Chavo te gaan voor meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Dossier: Hart van Heteren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen