Booij Parket: Hout, Leer & Vakmanschap

Foto: Booij Parket

Elst – Booij Parket heeft een prachtige collectie houten vloeren, woonaccessoires en leren tassen. De ambachtelijke vloeren worden gelegd en opgeknapt door Chris die al 25 jaar ervaring heeft.

Op woensdag 8 februari staan ze met een deel van hun collectie leren tassen op de Ladies Night bij Pathe in Arnhem met een leuke winactie.

leer
Chris en Corina Booij

Partnercontent

Er zijn veel redenen om te kiezen voor een houten vloer. Het is duurzaam en milieubewust. Zo’n vloer kan heeft onbeperkte mogelijkheden omdat het in verschillende patroonvloeren kan worden gelegd. Een houten vloer heeft een authentieke en karaktervolle uitstraling, makkelijk in onderhoud en kan zelfs na jaren weer worden opgeknapt.

Chris Booij wordt door zowel particulieren als bedrijven ingeschakeld omwille van zijn vakmanschap. De klant staat bij hem centraal en hij wil altijd wat moois achterlaten.

leerVakmanschap

Booij Parket is gespecialiseerd in het leggen van ambachtelijke vloeren. Chris heeft zich met name toegelegd op tapis- en patroonvloeren, zoals de Hongaarse punt of het visgraatpatroon. Daarnaast voeren zij onderhoud- en renovatiewerkzaamheden uit op bestaande vloeren en intensieve reiniging van bestaande parketvloeren en plankenvloeren met een speciale machine.

Booij Parket denkt graag met je mee over een passende oplossing voor jouw huidige of nieuwe vloer. Neem vrijblijvend contact op voor advies of een offerte op maat.

leerDe warme relatie tussen parket en vloerverwarming.

Wist je dat je onder een houten vloer vloerverwarming kan leggen? Dus heb je nooit meer koude voeten! Hout is een natuurproduct met comfortabele eigenschappen als het aankomt op vasthouden van warmte.

Daarnaast haal je met parket, afkomstig uit beheerde bossen, een milieuvriendelijk product zonder schadelijke stoffen in huis. Maar welke houtsoorten zijn nu precies geschikt? Daar weten ze je bij Booij Parket alles over te vertellen.

Ben je benieuwd hoe deze vloeren er in het echt uitzien of wil je meer informatie? Ga naar jouw parketspeciaalzaak Booij Parket.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen