Lezersactie kaartlegging bij holistische praktijk Irma van Reem

Is een kaartlegging iets voor jou?
Is een kaartlegging iets voor jou?
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Irma van Reem is holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki behandelaar. Sinds kort biedt ze ook een kaartlegging aan. Voor de lezers van Nijmegen Nieuws/Overbetuwe Nieuws geeft ze tot en met 15 maart een kennismakingskorting.

Partnercontent

De afgelopen tijd kwam bij Irma het besef dat haar praktijk iets heeft neergezet wat uniek is, krachtig en effectief. Haar eigen ervaring, de opleidingen en de ruim vijf jaar dat zij nu ook echt werkt in haar praktijk, zit volledig verwerkt in hoe zij vandaag de dag vele mensen mag begeleiden. Als holistisch therapeut, rouwtherapeut en Reiki behandelaar. Niet alleen wijsheid uit boeken dus. Maar juist ook haar spirituele blik en holistische kijk op herstellen helpen haar klanten zonder uitzondering dichterbij zichzelf en leiden naar meer helderheid, heling en persoonlijke groei.

Groot compliment

Laatst zei iemand tegen Irma dat van alle begeleiding die was ingeschakeld, haar praktijk 1000 x meer bracht. Daar was veel dankbaarheid over, zeker als de nood hoog is. Inmiddels geef Irma ook sessies met een kaartlegging met inzichtkaarten. Het is een mooi moment voor jezelf, waarbij je altijd tot de kern van iets komt en meeneemt wat jij nodig hebt.

Lezersactie

Graag geeft Irma van Ree, je de gelegenheid om kennis te maken met haar holistische praktijk door je zo’n kaartlegging aan te bieden tegen een gereduceerd tarief. Als je tot en met 15 maart een afspraak plant met Irma en voldoet, ontvang je een korting van 12,50. Je betaalt dan geen € 72, 50 maar € 60,00!

Je kunt contact met haar opnemen via onderstaande afbeelding. Daar vind je ook meer informatie over haar praktijk.

Door Irma van Reem

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen