Afscheidshuis Ilya uitvaartzorg kosteloos voor inwoners van Elst

Kosteloos gebruik van Afscheidshuis
Kosteloos gebruik van Afscheidshuis
Foto: Overbetuwe Nieuws

Elst – Ilya uitvaartzorg, een eigentijdse uitvaartonderneming gespecialiseerd in waardige en persoonlijke uitvaarten. Of je nu kiest voor een crematie of begrafenis, zij verzorgen een persoonlijke uitvaart voor iedereen en voor elk budget. Alles is mogelijk bij Ilya uitvaartzorg.

Partnercontent

Het streven is om jou terug te laten kijken op een mooie herinnering na een verdrietige gebeurtenis. Je kunt daarbij zelf de regie nemen of juist aan ons overlaten. Jij bepaalt, zij passen ons aan. Een mooi afscheid, goed geregeld. En tegen een betaalbare prijs. Dat is de visie en missie van Ilja uitvaart.

Kosteloos

Ilya uitvaartzorg Elst bestaat 12.5 jaar en daarom is hun afscheidshuis aan de Grote Molenstraat kosteloos voor een opbaring, condoleance en kleinschalige plechtigheid voor de inwoners van Elst. Wil je vooraf alles goed regelen? Bel dan naar Ilya uitvaartzorg op 085-0653272. Klik op onderstaande afbeelding om naar de site van Ilya uitvaartzorg te gaan voor meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen