Een succesvol jaar wijnbar Bridot; Beleven, proeven en genieten

Foto: Bridot

Elst – Wijnbar Bridot in Elst opende 22 maart 2023 haar deuren in de Dorpsstraat. Zij hebben een succesvol jaar achter de rug waarin velen de weg wisten te vinden naar de gezellige résidence.

Partnercontent

Bridots prachtige résidence aan de Dorpsstraat 27 is dé plek waar iedereen zich welkom voelt. Met een knipoog naar de 50’er jaren is haar verblijf opgetrokken in een levendige vintagestijl. En ook Bridot drinkt niet de gehele dag alleen maar haar wijnen, dus een groot assortiment “andere” dranken zal zij met veel liefde aanbieden. Het is dus dé locatie waar BELEVING met hoofdletters wordt beleefd.

De wijnen van Bridot

Bridot voert een uitgebreide wijnkaart die de hele wereld bestrijkt. Een breed scala aan wijnen, waaronder ruim 20 open wijnen die je per glas kunt bestellen. Het assortiment heeft ook een groot aandeel biologische wijnen. Door middel van het advies van haar team serveert Bridot altijd een wijn naar jouw smaak. Wil je nog meer ervaren wat er “te koop” is? Bestel dan het Bridot proefplateau met 4 of 6 proefglazen. Hiermee kan je op ontdekkingsreis door het assortiment en tevens jouw smaakvoorkeur op de proef stellen en uitdagen.

Schatkamer

Als je echt iets bijzonders wilt beleven buiten de wijnkaart om, dan nodigt Bridot je graag uit om haar schatkamer te gaan bekijken. Zij gaat je graag voor naar haar wijnkelder waar meer dan 100 soorten wijn van “gewoon” tot “exceptioneel” op jou liggen te wachten. Je kunt beneden ook altijd de keuze maken om een fles mee te nemen naar huis tegen de aangegeven winkelprijs. Bridot maakt graag dé fles voor jou open in haar bar, dat wordt dus genieten van haar uitgelezen aanbod. ​

Fingerfood en gerechten

Ook in de keuken wordt er altijd hard gewerkt om jou te kunnen voorzien van de smakelijkste kleine gerechten. Hierbij zal het woord Fingerfood je een beeld kunnen geven. Echter er is meer. De chef van Bridot heeft haar strepen meer dan verdiend en speelt elke dag met smaak. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid. Mede door het wisselende (dag) aanbod zal Bridot je bij ieder bezoek weer uitdagen en verwennen. Het thema “La Prise Du Jour” brengt elke dag nog meer variatie op jouw bord. Natuurlijk worden in dit aanbod zeker haar vegetarische gasten niet overgeslagen.

De proeftafel van Bridot

Bij Bridot vind je ook een professionele proeftafel als onderdeel van haar huiskamer. Geschikt voor gezelschappen van 6 tot 8 personen om onder leiding van onze Vinoloog of Sommelier jouw themaproeverij te beleven. Gedurende de proeverij van 2,5 uur worden er 8 wijnen geproefd en besproken. Deze wining kan worden aangevuld met een dining samengesteld door onze chef. De prijs per persoon bij dit maatwerk zal je in een offerte worden aangereikt. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

De keuken van Bridot

Bridot houdt van mooie wijn-spijs combinaties. Haar keuken is gebaseerd op het laten ontstaan van smaakexplosies in jouw mond en niet op de omvang van haar proportionering. De persoonlijke touch is opvallend en vooral anders te noemen. Alle producten worden vers ‘á la maison’ gecreëerd, inclusief de patisserie. Ook aan specifieke wensen zoals vegan is gedacht en met allergieën wordt rekening gehouden.

Bridot

Bridot is meer dan alleen een horecabedrijf. BELEVING wordt bij haar met hoofdletters geschreven. Jouw vrije tijd is kostbaar en als je deze bij Bridot doorbrengt dan moet alles kloppen. Bridot vindt het dan ook een uitdaging om jou steeds weer te verrassen. Met live muziek, speciale kooksessies door topkoks, of een lekkere speciale proeverij. De plaatsen zijn altijd beperkt. Reserveer daarom telefonisch jouw plaatsten. Zij kijkt uit naar jouw komst.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen