Enthousiaste Gastvrouwen & Gastheren gezocht bij Bridot

Enthousiaste Gastvrouwen en Gastheren gezocht
Enthousiaste Gastvrouwen en Gastheren gezocht
Foto: Bridot

Elst – Bridot is meer dan alleen een horecabedrijf. BELEVING wordt bij haar met hoofdletters geschreven. Jouw vrije tijd is kostbaar en als je deze bij Bridot doorbrengt dan moet alles kloppen. Bridot vindt het dan ook een uitdaging om jou steeds weer te verrassen.

Partnercontent

Bridot is voor het terrasseizoen 2023 en de voor de vrijdag, zaterdag en zondag op zoek naar enthousiaste Gastvrouwen & Gastheren. Je zult na een inwerkperiode volledig verantwoordelijke worden voor het verwennen op een hoog niveau van de gasten in en buiten Bridot. Hierbij denken zij aan een persoon die affiniteit heeft met wijn en het werken in de horeca. De wensen en kwaliteit die Bridot aan haar personeel stelt zijn hoog en dat is niet voor niets. Je krijgt er ook veel voor terug. Denk jij dat jij in aanmerking komt of heb jij de ambitie om op hoog niveau in de horeca te werken? Klik dan op de link om meer te weten te komen over de vacature van gastvrouw & gastheer bij Bridot.

Ook jouw vacature op Overbetuwe Nieuws? Neem contact op met Leo Christiaens 06-11087527 of via de mail: [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen