Kleurrijke zomercollectie bij De schoenen van mijn Zus

Chantal en Sharon
Chantal en Sharon
Foto: De Schoenen van mijn Zus

Elst – Heb je ook zo’n zin in het voorjaar en de zomer? Ga dan eens langs bij De schoenen van mijn Zus! De nieuwe voorjaars/zomercollectie is weer voor een groot gedeelte binnen. Leuke sneakers, slippers, sandalen en veel kleur in de zomercollectie dames- en kinderschoenen.

Partnercontent

Ze hebben twee nieuwe merken opgenomen in hun assortiment; Red Rag, deze was er al voor de kids en is er nu ook voor dames. Daarnaast hebben ze het merk Sun68 met toffe kleurige sneakers.

De schoenen van mijn Zus verkoopt damesschoenen voor iedere smaak en voor iedere gelegenheid. Heb je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de schoen die jouw look compleet maakt? Bij De Schoenen van mijn Zus helpen zij jou graag met het vinden van de ideale schoen! Maar ook voor laarzen en sneakers kun je terecht in de winkel in Elst. Je vindt er merken zoals Shabbies, Tamaris, ‘S Oliver, Panama Jack, Maruti, Toni Pons, en veel meer. In de winkel adviseren zij graag over de beste pasvorm en het mooiste model voor jouw voeten.

Ook voor de kinderschoenen is er weer volop keus. De collectie is wederom groot en van hoge kwaliteit. Kan jouw kleintje al een paar stapjes zetten, dan is het misschien wel tijd voor de eerste schoentjes. Of weet jouw peuterpuber precies wat hij/zij wil! Kom gerust even langs en je wordt deskundig en fijn geholpen met het opmeten en uitzoeken van zijn/haar schoentjes.

Kwaliteit en service

De Schoenen van mijn Zus is een winkel waar iedereen terecht kan voor een passend paar merkschoenen. Goede service en het beste advies staan altijd voorop. De collectie bestaat uit damesschoenen en kinderschoenen van goede kwaliteit en goede pasvorm. Van klassieke modellen tot aan modieuze schoenen en sneakers. Je kunt de schoenen ook online bestellen via de website. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan voor meer informatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen