Praktijk In-vloed: therapie voor zelfleiderschap, herstel en veerkracht

Manon Huisman in haar praktijkruimte
Manon Huisman in haar praktijkruimte
Foto: Manon Huisman

Zetten – Manon Huisman is eigenaresse van Praktijk In-vloed.  Als psychosociaal therapeut werkt ze met mensen die stappen richting zelfleiderschap, herstel en veerkracht willen zetten.

Partnercontent

Voel je welkom met vragen over angsten, rouw, vastlopen, burn-out, zingeving, trauma, werkplezier, keuzestress, relaties of patronen die zich blijven herhalen. Je onderzoekt, ruimt op, leert nieuwe optie toe te passen en zet in een aantal gesprekken stappen richting herstel en veerkracht.

Manon Huisman stelt zich voor:

“Ik ben Manon Huisman, psychosociaal therapeut en eigenaar van Praktijk In-vloed gevestigd in het dorp Zetten. Graag stel ik mij nader voor aan mensen om te laten weten wat ik doe en wat ik eventueel voor jou kan betekenen.”

Vastlopen op vraagstukken

Dagelijks ontvangt Manon mensen die op hun unieke wijze vastlopen op vraagstukken. “Soms om van gedachten te wisselen en iets te onderzoeken wat nog onvoldoende aandacht heeft gehad. Soms omdat het twijfelen doorslaat en je belemmert in het leven. Wellicht sta je voor een grote keuze en wil je hardop overwegingen uitspreken en jouw opties verkennen. Ik help om zaken scherp te krijgen, belemmeringen te herkennen, te doorbreken en door angsten heen te bewegen.”

“Maar het water kan je ook aan de lippen staan. Dagelijks functioneren lukt niet door een burn-out of door rouw. Normale zaken staan ineens op losse schroeven. Als rouwtherapeut ben ik bekend met dit vastlopen, de diepe emoties en alles wat daarbij komt kijken.”

In-vloedRuim 20 jaar praktijkervaring

“Sinds 2019 voer ik mijn eigen praktijk na 20 jaar in de hulpverlening te hebben gewerkt. Zoveel verhalen heb ik gehoord, mensen ontmoet en op verschillende manieren mijn bijdragen geleverd. Steeds merkte ik dat mijn behoefte groeide om mijn eigen weg te gaan. Niet meer gebonden aan protocollen en verplichte bijzaken. Ik wil alle ruimte om kwaliteit te leveren en de juiste dingen te doen. En zo ben al mijn aandacht gaan richten op Praktijk In-vloed.”

‘ Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.’ Søren Kierkegaard.

“Mijn wortels maken dat ik al vroeg mijn weg vond in de hulpverlening. Rouw en verlies hadden een centrale plek in mijn eigen jeugd. Ik weet dus als geen ander wat kwalitatief goede steun en begeleiding kan betekenen.”

“Als jong volwassene begon zo voor mij de bewuste zoektocht naar vervulling en vond dat in het steeds willen doorgronden van menselijk gedrag. Het zoeken naar mogelijkheden om ondanks de soms zware opgaven steeds eigen keuzes te kunnen maken. Te zoeken naar onze eigen invloedsfeer, onze eigen mogelijkheden. Deze zoektocht heeft me de afgelopen  20 jaar op verschillende plekken gebracht. Zo heb ik gewerkt In de jeugdzorg, het maatschappelijk werk, de psychiatrie en binnen het sociaal domein van gemeenten.”

In de praktijk

“Het is fijn om te weten waar ik vandaan kom en dat ik mij steeds laat inspireren door nieuwe invalshoeken en verrijking van mijn vak. Van rouwtherapie tot lichaamsgericht werken, de Transactionele Analyse, het autonome zenuwstelsel, werken met levensverhalen, acceptance & commitment therapie, mindfulness, hechting en systemisch werken.”

Door haar ervaring kan Manon zich helemaal richten op de persoon die in haar praktijk komt. “Als jij plaats neemt in mijn praktijkruimte, dan luister ik vooral naar jouw vraag en wensen en zet ik alles in om jou stappen vooruit te brengen. Je bent dus van harte welkom in Zetten. Op mijn site vind je praktische informatie over tarieven, vergoedingen en mogelijkheden. Maar schroom niet om gewoon te bellen of mailen met jouw wensen!”

Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan voor meer informatie en om Manon wat te kunnen vragen.In-vloed

Reviews:

  • Miranda: “Wat een ontzettend fijne therapeute, ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen.”
  • Richard: “Bij Manon heb ik geleerd wat ik onbewust deed en wat mij niet hielp. Ik heb geleerd te blijven denken en handelen in mogelijkheden.”
  • Sabina: “Door Manon heeft het verleden een plekje gekregen.”
  • Monique: “Voor mij was het fijn dat je me steeds weer hielp om bij de kern te komen.”

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen