Nieuwe zorgondernemers gezocht voor Herbergier Elst

Zorgondernemers Barbara en Rene Manse
Zorgondernemers Barbara en Rene Manse
Foto: Herbergier Elst

Elst – Na zes jaar warme zorg bieden aan hun zestien bewoners met dementie, nemen de zorgondernemers van Herbergier Elst volgend jaar afscheid. Barbara en René Manse gaan op zoek naar een nieuw koppel dat in hun Herbergier in Gelderland komt wonen en werken.

Partnercontent

René:

‘Onderaan de streep willen we bewoners zo veel mogelijk autonomie geven. Dat is soms lastig, want dementie ontneemt die juist.  Precies om die reden is het extra belangrijk om bewoners door en door te kennen, zodat je weet wat ze nog kunnen en willen.’

Regie bij bewoners

‘Onderaan de streep willen we bewoners zo veel mogelijk autonomie geven. Dat is soms lastig, want dementie ontneemt die juist’, vertelt René. ‘Precies om die reden is het extra belangrijk om bewoners door en door te kennen, zodat je weet wat ze nog kunnen en willen. Daarvoor is óók contact met de familie nodig. Die betrekken we dan ook veel. Ze vragen wel eens: wanneer mogen we op bezoek komen? Maar wij noemen het geen bezoek: je komt gewoon langs bij je vader of moeder, wanneer je wilt. Je bent bij ons op elk moment van de dag welkom: alleen een kop koffie, mee-eten of blijven slapen? Kan allemaal. Zoals gezegd: net als thuis.’

Omdat de zorgondernemers samen met de bewoners met dementie in de Herbergier wonen, kunnen ze iedere dag weer persoonlijke zorg en aandacht bieden. Lees meer hierover op deze link.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen