Rijbewijskeuring Gelderland: Rijbewijs- en Sportkeuring in de buurt

Foto: Rijbewijskeuring Gelderland

Rijbewijskeuring Gelderland is sinds 2 november 2022 gevestigd in Huissen. Voor veel mensen is de keuringsarts een bekend en geliefd persoon. De oud huisarts, dokter Mesritz, doet zonder commercieel belang medische en 75+ rijbewijskeuringen voor het A, B en E rijbewijs.

Partnercontent

Op deze wijze kan zijn expertise uitermate effectief gebruikt worden. “Ik maak tijd om rustig even met de cliënten te praten, geen gehaaste keuring, maar een degelijke keuring waarbij ook gekeken wordt naar de mens zelf. We nemen voor iedere keuring ruim de tijd en dat wordt gewaardeerd.” aldus Francis Mesritz.

Gemakkelijk een afspraak maken

De afspraak kun je eenvoudig online maken. “Cliënten geven ons aan dat we een gemakkelijk toegankelijke website hebben. Je kunt via deze site heel snel en eenvoudig een afspraak maken. Naam, datum en tijd invullen en het is klaar, met veel dank aan RTG Reclame in Culemborg die dit voor ons verzorgd heeft. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken!”

De praktijk is heel gemakkelijk bereikbaar. Rijbewijskeuring Gelderland zit op de eerste verdieping in het pand waar Automobielbedrijf Paul van Dalen ook gevestigd is. De ingang is rechts op de hoek en Rijbewijskeuring Gelderland zit op de eerste verdieping. Deze is zowel met de trap als met de lift bereikbaar. De mooie praktijkruimte biedt ook toegang voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Wacht niet te lang!

Rijbewijskeuring Gelderland adviseert om minimaal 4 maanden voordat uw rijbewijs verloopt de verlengprocedure in gang te zetten. Zo hebt u voldoende tijd om de nodige maatregelen vooraf te treffen.

De praktijk van Rijbewijskeuring Gelderland is 3 dagen per week, alleen op afspraak open. Bezoek de website rijbewijskeuringgelderland.nl of bel 06 16 13 81 56. Rijbewijskeuring Gelderland – Industriestraat 1a Huissen – ook voor spoedkeuringen! Klik op onderstaande banner om naar de website te gaan.

Rijbewijskeuring Gelderland

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen