Booij Parket Elst: Waar vloeren tot kunst verheven worden

Chris en Corina Booij
Chris en Corina Booij
Foto: Booij Parket

Elst – Ben je op zoek naar de perfecte vloer die elegantie, duurzaamheid en tijdloze schoonheid combineert? Zoek niet verder dan Booij Parket Elst, waar Chris en Corina een uitzonderlijke reeks hoogwaardige vloeropties bieden om jouw huis of kantoor om te toveren tot een adembenemend meesterwerk.

Advertorial

Een vloer is bepalend voor de uitstraling van een ruimte. De vloer moet natuurlijk aansluiten bij het interieur en de smaak van de bewoners. De kwaliteit van het materiaal is ook zeker niet onbelangrijk: een veel belopen vloer moet er lang mooi uit blijven zien.

Kwaliteitsvloeren

Booij Parket Etst legt kwaliteitsvloeren in diverse materialen. Denk bijvoorbeeld aan Di Legno-vloeren, duoplanken, eiken- of notenhouten vloeren, maar desgewenst ook laminaat of pvc. Je hebt de keuze uit verschillende houtdikten en structuren. Patroonvloeren, zoals visgraat of Hongaarse punt, zijn hun specialiteit. Uiteraard kan de vloer in diverse kleuren worden afgewerkt of worden gerookt. Desgewenst kunnen zij de vloer leggen over een bestaande vloerverwarming of -koeling. Wil je zelf zien wat Booij Parket in huis heeft? Bekijk het overzicht van hun realisaties of bezoek de webshop!

Geniet van optimaal comfort met vloerverwarming

Stel je eens voor: geen koude voeten meer tijdens de wintermaanden, een gelijkmatige en aangename warmte door jouw hele huis. Met de vloerverwarmingssystemen van Booij Parket Elst wordt dit werkelijkheid. Zij bieden een breed scala aan vloerverwarmingsopties die perfect passen bij jouw levensstijl en behoeften. Of je nu een nieuwbouwproject heeft of jouw bestaande vloeren wilt renoveren, het deskundige team staat voor jou klaar om je te adviseren en het perfecte vloerverwarmingssysteem te installeren.

Ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap

Bij Booij Parket Elst zijn ze trots op ons streven naar uitmuntendheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche zijn ze synoniem geworden voor ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Het team van Booij Parket Elst van vakkundige ambachtslieden en vloerspecialisten vervaardigt elk stuk vloer met de hand, waarbij ze elk detail zorgvuldig afstemmen op onze strenge normen.

Ontdek een Wereld aan vloermogelijkheden

Wat je stijl of voorkeur ook is, Booij Parket Elst heeft de perfecte vloeroplossing voor jou. Verken onze ruime variëteit aan opties, waaronder:

  • Houten Vloeren: Dompel jezelf onder in de natuurlijke schoonheid van houten vloeren, verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, afwerkingen en patronen. Van klassiek eikenhout tot exotisch merbau, elke houten vloer straalt elegantie en verfijning uit.
  • PVC-vloeren: Ervaar de veelzijdigheid en duurzaamheid van PVC-vloeren. Met een breed scala aan kleuren en texturen bieden onze PVC-vloeren de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
  • Laminaatvloeren: Creëer een prachtige uitstraling met onze hoogwaardige laminaatvloeren. Dankzij innovatieve technologieën bieden ze een realistische houtlook, gecombineerd met gemakkelijk onderhoud en een lange levensduur.
    Klanttevredenheid staat voorop

Bij Booij Parket Elst streven ze ernaar om aan al jouw vloerbehoeften te voldoen. Hun toegewijde en vriendelijke experts staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van advies en productselectie tot vakkundige installatie. Wacht niet langer en breng een bezoek aan de website om de perfecte vloer te vinden die je huis of kantoor naar nieuwe hoogten zal tillen! Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan en verken de uitgebreide collectie en ontdek de vloer van jouw dromen!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen