Begeleiding voor kleine ondernemers met financiële zorgen

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Ben je ZZP’er of kleine ondernemer en kun je hulp gebruiken bij het op orde brengen van jouw financiën? Heb je bijvoorbeeld een betalingsachterstand bij de Belastingdienst? Weet dan dat er ondersteuning is vanuit de gemeente.

Zo bieden ze trajecten aan in samenwerking met Over Rood. Over Rood is een vrijwilligersorganisatie van (oud-) ondernemers die ondernemers helpen om hun financiën weer op orde te krijgen. Heb je zwaardere financiële problemen en kom je daar zelfstandig niet meer uit? Neem ook dan contact op met de gemeente.

Meer informatie

Ben je ondernemer en heb je behoefte aan ondersteuning bij jouw financiën? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of [email protected]. Ook kun je bellen via het algemene nummer 14 0481 of neem voor een persoonlijk gesprek contact op met  Accountmanager Bedrijven Fabian Miceli via (0481) 362 221. Fabian Miceli is hét aanspreekpunt voor Overbetuwse ondernemers, maar ook voor ondernemers die een bedrijf willen starten of vestigen in de gemeente.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen