Bakkie Troost; koffiemomentje bij Aster Uitvaartzorg

Bakkie Troost bij Aster Uitvaartzorg
Bakkie Troost bij Aster Uitvaartzorg
Foto: Aster Uitvaartzorg

Elst – Alweer een jaar geleden startte Aster Uitvaartzorg met het organiseren van ‘Bakkie Troost’. Vanuit nabestaanden kwam heel concreet de vraag om momenten te organiseren voor mensen die een dierbare hebben verloren.

Partnercontent

Zo gezegd, zo gedaan en inmiddels is het ‘bakkie’ niet meer weg te denken uit de agenda. Het concept is heel eenvoudig en tegelijk zo doeltreffend: een ochtendje koffie drinken of een kopje thee. Onderwijl komen vaak mooie gesprekken op gang, men vindt steun en herkenning bij elkaar.

In de huiskamer van het uitvaartcentrum is het fijn samenkomen in een ongedwongen en veilige sfeer. Iedere derde zondag van de maand is het tijd voor ‘Bakkie Troost’, zo ook weer aanstaande zondag. De deuren staan open tussen 10.00 en 12.00 uur. Iedereen die daar behoefte aan heeft, is van harte welkom: ontmoeten op ontspannen wijze om het gemis, al is het maar voor even, iets te verlichten. 

Iedere derde zondag

Bakkie Troost is iedere derde zondag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Op zondag 17 september en zondag 15 oktober kan je meedoen. Loop gerust binnen, iedere derde zondag van de maand. Aanmelden is niet nodig en de toegang is kosteloos.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen