Kempoka’s van de Budovereniging Elst trainen met familie en vrienden

Foto: Budovereniging Elst

Elst – Eind september was er weer de jaarlijkse “familie en vrienden” trainingsavond georganiseerd door de Budovereniging Elst. Alle kempoka’s genoten van deze leuke trainingsavond waarbij familie en vrienden van harte welkom waren om enthousiast met de kempoka’s mee te trainen.

Partnercontent

Het is een gezellige traditie geworden, want van iedereen die meekomt, wordt verwacht dat ze enthousiast meedoen met de training.

En dat doen ze dan ook

De sfeer was geweldig en de toeschouwers maakten veel foto’s van de fanatieke ouders die probeerden hun kinderen bij te houden met de push-ups tijdens de pittige warming-up, gegeven door Menno Albouts. Ouders lieten zich niet kennen tijdens het sparren met de kempoka’s en het trainen van de traptechnieken. Dit alles onder deskundige begeleiding van de trainers Menno, Arie, Simone, Linny, Raymond en Guido.

Al met al kijken de trainers, de kempoka’s met hun familie en vrienden terug op een zeer geslaagde avond! Ouders kregen respect voor de kinderen en de trainers gaven een applaus voor de ouders! De kempoka’s kijken al weer uit naar de familie-avond van volgend jaar!

Voor meer informatie: budovereniging-elst.nl.

Kempoka’s

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen