Booij Parket in Elst, meer dan vloeren alleen

Elst – De naam Booij Parket zegt het al: hier zijn mooie (parket)vloeren te krijgen maar wat het niet zegt, is dat er bij Booij meer te verkrijgen is van natuurlijke en stoere materialen.

Niet alleen van hout, ook van leer, in de vorm van stevige tassen in de merken Bag2bag en Spikes and Sparrow. Duurzaamheid en dus natuurlijke materialen, staan hoog in het vaandel bij Booij Parket.

Partnercontent

De verkoop van houten vloeren maar ook van pvc en laminaat vindt plaats in de showroom aan de Industrieweg Oost 5b in Elst waar ook diverse onderhoudsproducten, inloop- en buitenmatten en beschermdoppen te vinden zijn. Eigenlijk alles om jouw mooie vloer mooi te houden.

vloeren
Chris en Corina Booij

Ook de verkoop van leren tassen van de merken Bag2Bag en Spikes and Sparrow vindt plaats in de winkel waar een ruime collectie tassen te zien is. Stoer, soms lief, groot of klein, kortom: voor ieder wat wils.

Booij Parket maakt ook nog wel eens met de tassen een uitstapje naar buiten. Op 18 en 19 oktober staan zij voor het eerst op de jaarmarkt in Opheusden. Corina komt oorspronkelijk uit Opheusden en weet als geen ander dat dit altijd een mooie, grote en gezellige markt is. Het is in de omtrek een echte traditie langs alle kramen over de markt te lopen en overal rondneuzend de sfeer te proeven.

De jaarmarkt bestaat al lang en ze verheugen zich er enorm op om hun collectie leren tassen in Opheusden te laten zien.

De markt is 18 en 19 oktober tussen 14:00 en 22:00 uur en is te vinden in en rond het centrum.

Oktober maand

Het is weer de tijd van het jaar om de kachels aan te steken dus denk aan een luchtbevochtiger. Niet alleen goed voor je gezondheid maar ook voor belang voor je vloer en je meubels. Naast een correct vochtgehalte in je huis is een lekker huisgeurtje ook erg fijn. Daar hebben ze bij Booij ook aan gedacht met de huisgeuren van het merk Millefiori Milano.

Kom je langs op de Jaarmarkt in Opheusden? Daar kun je deze producten ook vinden of klik op onderstaande afbeelding om naar de website én webshop van Booij Parket te gaan.

booij parket

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen