Uit hun jasje gegroeid: handelsonderneming C. Duijts verhuisd

De nieuwe locatie in Nijmegen
De nieuwe locatie in Nijmegen
Foto: Fa Duijts

Slijk-Ewijk/Nijmegen – Zeg je Duijts, dan zeg je oud ijzer en metaal in de Betuwe. Maar ook buiten de Betuwe wist men de weg naar Handelsonderneming C. Duijts te vinden, zo goed dat ze nu uit hun jasje zijn gegroeid en het tijd wordt voor een grotere jas.

Die hebben ze gevonden in Nijmegen, in principe kun je vanaf maandag 16 oktober terecht aan de Wolfkuilseweg 115-117. Maar bel in de maand oktober even voor de zekerheid, ze zitten op het moment van schrijven nog vol in de verhuizing: 06-54214224 of 06-57645211.

Partnercontent

Het werk gaat bij de familie Duijts gewoon door, ook al moet er verhuisd worden. Begonnen vanuit zijn woning in Herveld haalde Chris senior met een aanhangertje oud ijzer op. Na ruimte gebrek op de thuis locatie verhuisden ze het bedrijf in januari 2021 naar de Valburgsestraat in Slijk-Ewijk. Nu, in 2023 blijkt ook deze locatie te klein geworden. Met zijn allen weten ze een hoop oud ijzer en andere metalen te verwerken en hebben ze een goede reputatie opgebouwd.

Ook is het recyclen van materialen tegenwoordig natuurlijk ‘booming business’! “Je weet van te voren nooit wat er wordt aangebracht.” Bianca vertelt dat het nu soms moeilijk is alles te verwerken. “Wij ruimen altijd alles op aan het eind van de dag maar soms is het eind van onze dag heel laat, voor we alles aan de kant hebben.”

Om de handelsonderneming zitten andere bedrijven en die willen ze niet in de weg zitten. “Laatst kwam er ineens iemand een oude transportband afleveren van een fabriek. Een enorme oplegger aan de weg, zo groot was dat. Natuurlijk nemen we dat in maar door de hoeveelheid zijn we toen lang bezig geweest voor we de deur dicht konden doen.”

In Nijmegen zijn deze problemen voorbij. Ze gaan met name op de buitenruimte vooruit. “Dan kunnen we rustig alles laten liggen en de volgende dag weer verdergaan. We zitten daar niemand in de weg en kunnen straks veel meer bakken plaatsen.”

Chris verheugt zich vooral op de ruimte zodat ze elkaar met de machines en wagens niet meer in de weg zitten, wat nu best vaak gebeurt. “We zullen veel beter en efficiënter kunnen werken.” zegt Chris blij.

Heb je nog (oud) metaal liggen?

Van particulieren en bedrijven. Of het nu gaat om grote of kleine partijen, familiebedrijf C. Duijts geeft altijd een eerlijke prijs voor al jouw oud metaalafval. Heb je oud ijzer en andere metalen liggen? Dan komen ze deze gratis bij jou ophalen. Natuurlijk mag je het ook langsbrengen. Zelfs grote partijen oud ijzer kan je bij firma Duijts kwijt. Alle metalen worden gewogen waar je bij staat en uitbetaald. Daarna gaat het in de daarvoor bestemde bakken en containers, verwerkt en opgeslagen. Vanaf aanstaande maandag op de Wolfkuilseweg 115-117 in Nijmegen dus.

Ingezamelde voorwerpen

Diverse apparaten worden ingezameld. Zoals wasmachines, drogers, droogrekken en molens, zonneschermen, magnetrons, ovens, frituurpannen, waterkokers, koffiezetapparaten, pannen, bestek, bbq’s, tv’s, dvd spelers, pc’s, laptops. Eigenlijk alles met een stekker er aan is welkom. Maar ook losse kabels zijn welkom. Net als fietsen, steppen, radiators, boilers, accu’s en andere onderdelen of metalen. Mocht je nog wat hebben staan waar je vanaf wil, bel 06-54214224 of 06-57645211. Ze zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Let op : helaas mogen zij GEEN VRIEZERS EN KOELKASTEN ophalen.

Handelsonderneming C. Duijts rijdt in Elst, Bemmel, Gendt, Haalderen, Huissen, Oosterhout, Lent, Valburg, Andelst, Zetten, Herveld, Heteren, Elderveld, Rijkerswoerd, Schuijtgraaf, Dodewaard, De Laar, Driel en omstreken. Daar komt nu ook Nijmegen bij. Klik op de onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.

Duijts

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen