Nieuwe uitvaartondernemer Ilya Uitvaartzorg stelt zich voor

Christian Prins
Christian Prins
Foto: Ilya Uitvaartzorg

Mijn naam is Christian Prins, 25 jaar en ik woon in Zwolle. Ik was werkzaam in de uitvaartzorg als drager maar heb nu de kans gekregen om bij het team van Ilya-uitvaartzorg aan de slag te gaan als uitvaartondernemer in Zwolle.

Partnercontent

Bijzonder om op deze leeftijd dit dankbare werk te mogen doen. Van nature heb ik oog voor detail en kijk ik naar mijn naasten om. Ik wil op die manier een persoonlijk en waardig afscheid realiseren in samenwerking met de nabestaanden. Daarin dienstbaar zijn vind ik heel waardevol en ik doe dan ook mijn uiterste best om de wensen te vervullen. Het mooie van Ilya is dat er altijd een team om je heen staat. Bij een uitvaart of deze nu groot of klein is, zijn er altijd 2 uitvaartleiders aanwezig om u te ondersteunen.

Wat ons onderscheidt van andere is de motivatie om altijd het beste te willen doen voor mensen. We zijn niet tevreden met standaardoplossingen, maar streven naar maatwerk in elke situatie. We luisteren goed naar de wensen en behoeften van de nabestaanden en we zetten ons volledig in om deze te realiseren.

Wilt u een vrijblijvende afspraak met mij of u heeft direct hulp nodig bel dan 06-21361658. Klik op onderstaande afbeelding om naar de website te gaan.Ilya Uitvaartzorg

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen