Creëer rust in je leven, laat AMW Administratiekantoor je zaken regelen

Foto: Sjef Prins - APA

Elst – Met een beroep als boekhouder/administrateur is Agnes Lemmers in mei van dit jaar voor zichzelf begonnen. Haar administratiekantoor AMW is gespecialiseerd in het doen van financiële administratie.

“Ik ben dienst geweest bij verschillende rijksinstellingen en commerciële bedrijven in de regio’s Den Haag en Arnhem als administrateur.” vertelt ze. Hierdoor kan zij ieders administratie doen. Bedrijfsmatig of particulier.

Partnercontent

“Ik heb de capaciteit om je bij te staan op allerlei vakgebieden zoals, aangifte belastingen, verzekeringen, pensioenen en boekhoudkundige administratieve werkzaamheden.”

AMW administratiekantoor bied je meer, geeft je tijd én rust

“Voor al je particulieren administratieve vragen en de totale bedrijfsadministratie kan ik je helpen en ondersteunen. Vanuit mijn thuiskantoor werk ik kleinschalig en ben ik persoonlijk betrokken. Voor bestaande en startende bedrijven zoals,-een eenmansbedrijf, ZZP of VOF-, kan ik de in-en uitgaven boeken en monitoren en daarmee op maat een advies geven. Voor particulieren kan ik de jaarlijkse inkomstenbelasting doen en de toeslagen verzorgen. Voor particulieren die bewindvoerder zijn kan ik de rekening en verantwoording verzorgen.”

Benieuwd wat Agnes voor jou kan doen?

Voor meer informatie bekijk dan de website door op onderstaande afbeelding te klikken of bel: 0481358687 / 06-54347390.

AMW Administratiekantoor

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen