Derde landelijke Week van de Stenen Winkel

Foto: Week van de Stenen Winkel

Elst – In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument.

Ook lokale ondernemers Chantal en Sharon van Zoolingen van de Schoenen van mijn Zus doen mee.

Partnercontent

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten. De schoenen van mijn Zus is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 1998 werd de winkel van toendertijd hun ouders geopend in Elst en 25 jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit het lokale winkelcentrum.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is om ons leuke winkeltje extra onder de aandacht te brengen en onze klanten eens lekker in het zonnetje te zetten”, vertelt eigenaar Sharon. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Elst de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons centrum.”

Tijdens ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook in de schoenen van mijn Zus bijzondere activiteiten plaats. In deze week hebben ze voor alle klanten, klein en groot, wat lekkers, er wordt een kadobon t.w.v. €50,- verloot, de kinderen kunnen een leuke speurtocht doen, je kan toffe slippers winnen en nog veel meer!

schoenen van mijn zus, stenen winkel♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen