Zonnebloem Heteren op stap naar de Vlindertuin

De Zonnebloem bij de Vlindertuin 2022
De Zonnebloem bij de Vlindertuin 2022
Foto: Zonnebloem Heteren

Heteren – In het jaarprogramma van 2020 was een bezoek aan de Vlindertuin in Harskamp al opgenomen in het programma van de Zonnebloem. Door corona kon dat toen natuurlijk niet doorgegaan.

Op dinsdag 6 september vertrok een lange stoet auto’s op pad om de 24 gasten van de Zonnebloem uit Heteren naar De Passieflorahoeve in Harskamp te brengen. Na de autorit over de mooie Veluwe eerst maar eens een kop koffie of thee. Natuurlijk smaakt daar het zelfgemaakt gebak heel best bij. Iedereen kon daarna zelf het park verkennen over de verschillende routes die zijn uitgezet.

De Passieflorahoeve

De vlinders zijn misschien het meest bekend van wat er allemaal te zien valt. Toch zijn ook de prachtige tuinen met veel bloeiende planten heel erg de moeite waard. Nu waren het vooral de dahlia’s in allerlei kleuren die de aandacht vroegen. Fijn ook dat het park voor diegenen die minder goed ter been zijn met rolstoel of rollator zo goed toegankelijk is. Kortom een heel geslaagde middag die zonder de inzet van de vrijwilligers van de Zonnebloem die bereid waren te chaufferen niet mogelijk zou zijn geweest.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen