EHBO Vereniging Zetten spaart voor reanimatiepop

Voorbeeld van een reanimatiepop
Voorbeeld van een reanimatiepop
Foto: Andrzej Rembowski via Pixabay

Zetten – De EHBO Vereniging Zetten ondersteunt al jaren belangeloos het initiatief van de burgerhulpverlening in gemeente Overbetuwe. Dit doet de vereniging door het aanbieden van Reanimatie cursussen en trainingen.

Na jarenlange trouwe dienst van de reanimatiepop is deze aan vervanging toe. Met de Overbetuwe Doet waardecheque willen zij deze vervanging te realiseren, want ze willen de kosten van een reanimatie cursussen zo laag mogelijk houden. Daarnaast wordt de reanimatiepop ook gebruikt bij workshops en cursussen op de (middelbare) scholen in gemeente Overbetuwe.

Winactie

Onder alle donaties verloot de EHBO Vereniging vijf Reanimatie Cursussen! Dus doneer straks jouw Overbetuwe Doet cheque aan dit goede doel! Het is bedoeld voor alle inwoners van gemeente Overbetuwe en voor mensen die de reanimatie-/EHBO cursus willen volgen. De trainingen vinden vooral plaats in OBS de Okkernoot in Zetten maar ook op andere locaties in onze gemeente.

Waardecheques

In oktober is er weer een nieuwe ronde waardecheques Overbetuwe Doet! Tussen 6 en 13 oktober worden de waardecheques t.w.v. €7,00 weer bezorgd. Dit is geld van de gemeente dat inwoners mogen besteden aan een initiatief naar keuze. Hebben jullie een goed idee om jullie buurt of dorp leuker, mooier of beter te maken? Dan is dit het moment om jullie initiatief aan te melden op Overbetuwe Doet, hét platform voor bewonersinitiatieven. Na goedkeuring kunnen jullie waardecheques en andere donaties verzamelen voor de uitvoering van jullie initiatief.

Eenmalige verhoging

De waarde van de Overbetuwe Doet cheque is steeds afhankelijk van het beschikbare budget en is daarom niet altijd hetzelfde. De komende ronde Overbetuwe Doet is een bijzondere: vanwege de ‘subsidieregeling coronaherstel’ wordt eenmalig de waarde van de cheque verhoogd naar €10,-.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen