Thema avond Alzheimer Café ‘De ene dementie is de andere niet’

In gesprek over dementie en Alzheimer
In gesprek over dementie en Alzheimer
Foto: Alzheimer Café

Elst – Na een drukke septembermaand met mooie activiteiten en veel nieuwe bezoekers, is het nu weer tijd voor het najaarsprogramma in Alzheimer Café Overbetuwe.

Op dinsdag 11 oktober verwelkomt het Alzheimer Café voor de tweede keer mw. dr. Chris Hilkens, specialist ouderengeneeskunde in Nijmegen. Zij wordt die avond geïnterviewd door Annet Fleer, dementieconsulent uit Zetten en oud-vrijwilliger van het Alzheimer Café. Het onderwerp is: ‘De ene dementie is de andere niet’.

Alzheimer of dementie

We hebben het vaak over Alzheimer, als we dementie bedoelen. Maar er zijn heel veel verschillende vormen van dementie, die allemaal net wat anders verlopen. Vasculaire dementie, Lewy-body, Parkinson en fronto-temporale dementie komen ook vaak voor. Maakt het uit om te weten wat je precies hebt? Zijn er andere klachten en bestaan er ook behandelingen? Dat zijn vragen waar veel mensen mee rondlopen. Op deze avond gaan ze daarover in gesprek met dr. Chris Hilkens en met elkaar.

Meer informatie

Je kunt je opgeven voor deze avond door een mail te sturen naar [email protected]. Graag vermelden met hoeveel personen je komt.
Als je je al hebt opgegeven, hoef je dat niet nogmaals te doen. Locatie is de aula van basisschool Stap voor Stap in Elst – Kruisakkers 3. Toegang parkeerplaats vanaf Kerkeakkers. Aanvang 19.30 uur, met inloop vanaf 19.00 uur en de avond eindigt om 21.00 uur. De toegang is gratis en koffie & thee staan klaar!

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen