Nu ook een weggeefkast in Heteren

Foto: Meike Bierman

Heteren – Kleine portemonnee? Neem gerust wat mee! Nu is er ook een weggeefkast in Heteren. Mensen met een laag inkomen vind je overal, ook al is het niet aan iedereen af te zien. En juist voor die mensen heeft Meike Bierman een weggeefkast bij haar in de tuin neergezet op de Jasmijnstraat 8 om te ondersteunen.

Meike hoopt hiermee een aantal mensen in Heteren een klein beetje te kunnen helpen, zodat ze wat meer geld overhouden voor andere dingen. Dat ze niet hoeven te kiezen tussen een pak drinken of een pak maandverband. Dit is een mooie manier om die mensen te kunnen helpen

In de weggeefkast

Wat is er zoals te vinden? Zo is er al van druiven heerlijke jam en siroop gemaakt voor in het kastje, zijn er verschoningsproducten zoals maandverband en tampons gedoneerd maar staan er ook diverse soorten levens/voedingsmiddelen en andere verzorgingsproducten in. Aarzel niet om er wat te pakken als je het moeilijk hebt in deze dure tijd. Schaamte is nergens voor nodig en het is heel laagdrempelig. Je hoeft niet aan te bellen, je hoeft niet een buurtgebouw in, je hoeft nergens naar binnen toe.

Spelregels: Neem dat mee wat je nodig hebt maar laat ook wat voor een ander staan en neem niet gelijk alles mee. Wil je zelf wat in het kastje stoppen, dan zijn er een aantal regels. Het product mag niet bedorven zijn. “Alles wat nog goed is en dicht zit, mag erin. Het kastje staat bij Meike aan de zijkant van het huis en is 24/7 geopend, zonder afspraak. Levensmiddelen, voedingsmiddelen, verschoningsproducten, dierenvoeding en verzorgingsmiddelen zijn welkom. Dus ga je voor dat 1+1 gratis product in de supermarkt, leg dan dat gratis product in het kastje.

Zo helpen wij elkaar

Denk je of wil je ook producten doneren of kan je in een andere vorm ondersteuning bieden neem dan contact op met Meike Bierman Email: [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen