Voor ieder wat wils in NAH Café

NAH Café Elst
NAH Café Elst
Foto: SGO

Elst / Heteren – Heb je Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) of heb je hier als naaste mee te maken? Kom dan naar het NAH Café in Elst of Heteren.

Tijdens de bijeenkomsten ontmoet je andere mensen met NAH of hun naasten. Bij iedere bijeenkomst wordt er steeds over een ander thema in gesprek gegaan. Daarnaast is er voldoende tijd om onderling met elkaar te praten.

NAH Café Elst

Dinsdag 15 november vertellen een behandelaar van Stichting Hersenz en iemand met NAH op welke manier Hersenz werkt voor mensen met NAH in de chronische fase én wat dit betekent voor hun naasten. Het café is van 10.30 tot 12.00 uur en vindt plaats in De Ruimte aan de St. Maartenstraat 32 B in Elst.

NAH Café Heteren

Woensdag 16 november is Wilma Lieftinkte gast. Wilma heeft NAH en zal haar verhaal tonen en vertellen. Zij is ook de organisator van het NAH café in Ede en fanatieke fietsster. Wilma’s motto: “Ik geef nooit op en wil andere mensen inspireren.” Het café is van 10.30 tot 12.00 uur in de Vloedschuur aan de Kerklaan 4A in Heteren.

Over het NAH café

De gevolgen van een hersenbloeding, hartstilstand, tumor of ongeluk, hebben een grote impact op het leven van een getroffene en zijn directe omgeving. Mensen met NAH, mantelzorgers en beroepskrachten weten niet altijd waar ze met vragen terecht kunnen. Voor al deze mensen houdt Stichting Gehandicapten Platform Overbetuwe en Forte Welzijn open cafés waarin er met elkaar in gesprek wordt gegaan en waar alle vragen welkom zijn.

De NAH cafés zijn gratis. Meer informatie? Dit kan via Saskia Henze, Mantelzorgcoördinator Forte Welzijn, [email protected]/ 06 46 37 50 70, of Jeanne Verdijk, bestuurslid Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe [email protected] / (0481) 37 65 95.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen