Dag van de Vrijwilliger: een cadeautje voor Overbetuwse vrijwilligers

Foto: Michael Schwarzenberger, Pixabay

Tijdens de Dag van de Vrijwilliger op 7 december, wil Forte Welzijn vrijwilligers uit de gemeente Overbetuwe in het zonnetje zetten met een cadeautje.

Ken jij iemand die vrijwilligerswerk doet of omkijkt naar een ander?

Cadeautje om te verrassen

Misschien wel naar jou? Meld je dan voor 1 december aan via fortewelzijn.nl/dagvandevrijwilligeroverbetuwe. Op 7 december kun je het cadeautje ophalen en zelf deze vrijwilliger verrassen. Na aanmelding ontvang je een mail waar je het cadeautje kan ophalen.

Forte Welzijn

Forte Welzijn is een onafhankelijke instelling voor lokaal welzijnswerk. Wij ondersteunen en stimuleren mensen in hun persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, zowel individueel als groepsgewijs. Ze doen dit vanuit sociale bewogenheid en bevorderen dat mensen zelf hun keuzes kunnen maken. De werkwijze van Forte kenmerkt zich door professioneel en integer handelen. Forte werkt samen met andere organisaties die zich eveneens inzetten voor het welzijn van mensen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen