Astrid zette een boodschappenkast in haar voortuin

Astrid bij de boodschappenkast
Astrid bij de boodschappenkast
Foto: Forte Welzijn

Elst – Astrid heeft een periode in haar leven het financieel zwaar gehad. Omdat ze graag anderen wil helpen die hetzelfde doormaken kwam ze met het idee voor een boodschappenkast. Een kast met levensmiddelen. Mensen kunnen er iets in leggen maar ook gratis uithalen.

Samen met Akram, opbouwwerker bij Forte Welzijn, heeft ze het idee uitgewerkt. En nu staat de boodschappenkast te pronken in haar voortuin aan de Platenmakersstraat 95 in Elst. Kan je wel wat extra’s gebruiken? Kom gerust eens langs. Natuurlijk is het fijn als het kastje gevuld blijft. Donaties zijn dan ook van harte welkom.

Woon je niet in Elst maar wil je ook een boodschappenkast in je tuin? De opbouwwerkers van Forte helpen je graag. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Akram Ghorbani via 06 10 06 47 33 of [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen