Word ook collectant voor de Hersenstichting

Foto: Hersenstichting

De collecteweek van de Hersenstichting is de eerste collecte in het nieuwe jaar. Van 30 januari tot en met 4 februari 2023 gaan de enthousiaste collectanten weer op pad. Zij collecteren voor meer onderzoek naar hersenaandoeningen.

Helaas hebben al meer dan 4 miljoen Nederlanders een hersenaandoening. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk. En als we niets doen, wordt dit aantal alleen nog maar groter. Met het collectegeld, financieren zij onderzoek en innovaties, geven ze voorlichting en zetten ze het belang van onze hersenen overal op de agenda.

De Hersenstichting zet alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen. Help mee en wordt ook collectant! Het collecteteam in jouw plaats kan nog heel goed collectanten gebruiken. Doe ook mee, en loop een uurtje in eigen buurtje en help de medemens ermee!

Meer informatie en aanmelden? Bel tijdens kantooruren naar het kantoor in Den Haag tel. 070- 360 48 16, of kijk op Hersenstichting Collecte. Alvast hartelijk dank namens de Hersenstichting collecteorganisatie.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen