Unieke Bratelle beha na borstkanker passen bij Roses Body Care

Unieke Bratelle beha passen bij Roses Body Care
Unieke Bratelle beha passen bij Roses Body Care
Foto: Roses Body Care

Regio – Geen beha te vinden die lekker zit of mooi (meer) staat? Kom naar Roses Body Care in Arnhem en pas de unieke beha voor na borstkanker op donderdag 19 januari. Deze speciale beha is ontwikkelt door Stichting Bratelle.

Na ingrijpend behandeltraject kunnen vervelende lange termijn gevolgen ontstaan, zoals lymfoedeem in de borst en oksel. De diagnose borstkanker en het behandeltraject wat daarop volgt zijn zeer ingrijpend. De intensieve behandelingen tegen borstkanker kunnen vervelende lange termijn gevolgen hebben. Denk daarbij aan chronische lymfoedeemklachten in en om de borst.

Stichting Bratelle

Op donderdag 19 januari vanaf 11.00 uur zijn Anneke Geitenbeek en Anita Schimmel van Stichting Bratelle te gast bij Roses Body Care. Hier kan je kennis maken met de nieuwe beha die door deze dames is ontworpen. De beha heeft een masserende werking welke lymfoedeem verlicht.

De stof van deze werkzame, comfortabele en vrouwelijke beha voor vrouwen met oedeem na borstkanker heeft een verticale en een horizontale weving. Hierdoor worden bij het dragen van de beha de borsten en lymfeklieren licht gemasseerd. Dat zorgt voor vochtafdrijving en verzachting van littekens en harde schijven in en om de borst. Het kan een mooie aanvulling zijn op de behandeling van een oedeemtherapeut.

De ontwikkelaars zijn ervaringsdeskundig

Anita Schimmel: “Het is onzichtbaar leed. Voor de buitenwereld ben je genezen van borstkanker. Maar 1 op de 4 vrouwen, waaronder ikzelf, krijgt er levenslang oedeem voor terug. Ik kon geen goedwerkende beha vinden. Daarbij vond ik het met mijn 52 jaar onverteerbaar dat ik misschien nog wel 30 jaar met pijn en losse pads in mijn beha of een groot compressiehemd rond moest lopen.”

“Daarom heb ik in 2020 besloten zelf een goedwerkende beha tegen oedeem na borstkanker te ontwikkelen. Met het dragen van de Bratelle weet ik dat iedere beweging vocht afdrijft, in plaats van pijn oplevert.”

Kom de beha passen

Iedereen met lymfoedeemklachten die de beha wil zien, voelen of passen is van harte welkom bij Roses Body Care, Cronjéstraat 4, 6814 AH  Arnhem. Er wordt op afspraak gewerkt, dus meld je gauw aan. Interesse in een vrijblijvend pasmoment? Bel of mail Anneke Geitenbeek van Bratelle via [email protected] of telefoonnummer 06-58853261.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen