Mantelzorgcafé, aan tafel met organisaties

Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Elst – Het eerste Mantelzorgcafé in Elst gaat weer van start op dinsdag 7 februari. Het café is van 19.30 tot 21.30 uur in Basisschool Stap voor Stap aan de Kruisakker (inloop vanaf 19.15 uur). Je kunt je aanmelden voor dit gratis café via Mantelzorgcafé.

Mantelzorger zijn vraagt veel. Vaak doe je het uit liefde die je voor de ander voelt. Maar wat als dat niet meer lukt? Of als het toch allemaal teveel wordt? Met wie deel je dat dan?

Mantelzorgcafé Overbetuwe

Speciaal voor mantelzorgers uit de gemeente Overbetuwe is het Mantelzorgcafé. Een café waar je andere mantelzorgers onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers kan ontmoeten. Maar ook waar je antwoord krijgt op je vragen. Zoals wie jouw zorg over kan nemen omdat je even op adem moet komen of op vakantie gaat. Je hoort waar je recht op hebt als mantelzorger. Of voor een luisterend oor.

Aan tafel met organisaties

Tijdens dit Mantelzorgcafé kies je zelf met welke organisaties je aan tafel wilt. Er is een mantelzorgmakelaar, iemand van Home Instead, een praktijkondersteuner van de huisarts, een onafhankelijke cliëntondersteuner, de casemanager dementie, iemand van het Sociaal Team, MEE en de coördinator ouderenwelzijn en de mantelzorgcoördinator van Forte Welzijn aanwezig. Er wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Meer weten? Neem contact op met [email protected], of bel met Saskia Henze: 06-46 37 50 70.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen