Theater De KiK een stukje veiliger door een AED

Foto: Theater De KiK

Elst – Sinds kort is Theater De KiK weer een stukje veiliger voor bezoekers. Afgelopen vrijdag kreeg Henk Hesseling van Theater De KiK een AED apparaat overhandigd door een vertegenwoordiger van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Zuid (VGGM).

Dit apparaat, dat levens kan redden, is geregeld door Art Lemkens, vaste techniek vrijwilliger bij Theater De KiK.

VGGM

Naast zijn vrijwilligerswerk is Art werkzaam bij de VGGM en heeft de schenking van de AED, nog net voor hij aan zijn pensioen begint, met de heer Reggie Diets (regionaal opleidingscoördinator bij VGGM) geregeld. Gedurende het theaterseizoen ontvangt De KiK gemiddeld 100 bezoekers per weekend in de theaterzaal, dan is het belangrijk om zo veel mogelijk te doen om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen.

“We hopen eigenlijk dat we de AED nooit hoeven te gebruiken, toch zijn we heel erg blij met deze mooie schenking en zorgen we dat de AED een goed zichtbare plek in ons theater krijgt”, aldus Henk Hesseling.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen