Informatie Vrijwillige Palliatieve Thuiszorg en Veluwse Wens Ambulance

Veluwse Wens Ambulance
Veluwse Wens Ambulance
Foto: FB Veluwse Wens Ambulance

Heteren – Op donderdagavond 1 juni ben je van harte welkom voor een informatieavond over stichtingen Vrijwillige Palliatieve Thuiszorg en de Veluwse Wens Ambulance.

Het doel van deze avond is om jou kennis te laten maken met vrijwilligers van beide organisaties en mantelzorgers die ervaring hebben opgedaan met de VPTZ. In een presentatie vertellen zij meer over hun vrijwilligerswerk en kun je vragen stellen, zodat jij ook in de toekomst een hulp- of wensaanvraag kunt doen! De informatieavond is op donderdag 1 juni om 19.45 uur in de Huiskamer van Heteren, Het Kwadrant 2 in Heteren.

Vrijwillige Palliatieve Thuiszorg (VPTZ) Betuwe

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun laatste levensfase thuis of in een andere vertrouwde omgeving, omringd door familie en vrienden door te brengen. Het kan zwaar zijn als je je dierbare moet loslaten en tegelijkertijd belast wordt met toenemende zorgtaken. Juist dan is het fijn om te weten dat de vrijwilligers van VPTZ er zijn om jou hierin overdag te ontlasten en ook in de nacht. Hierdoor krijg je als mantelzorger gelegenheid om af en toe even wat rust te nemen. De vrijwilligers zijn mensen die vanuit hun hart hiervoor gekozen hebben. De inzet door hen is gratis dankzij subsidie van de overheid.

Veluwse Wens Ambulance

De Veluwse Wens Ambulance is ook een vrijwilligersorganisatie met als doel de belangrijkste wensen van terminaal zieke mensen te vervullen. Want gezonde mensen hebben wel 1000 wensen, ernstig zieken hebben er vaak maar 1. Tijdens de uitvoering van de wens is de wensaanvrager in goede handen van gekwalificeerde en gemotiveerde vrijwilligers. Iedereen kan een wensaanvraag doen, van familie tot verpleegkundigen, van buren tot vrienden.

Bron: Heteren Sociaal

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen