Veertien keer strike voor jonge mantelzorgers

Foto: Victoria_Regen via Pixabay

Donderdagavond verzorgde Forte Welzijn een verwenavond voor de oudere jonge mantelzorgers. De sfeer zat er goed in: handje klap na elke strike en juichen voor elkaar. Tijdens het eten hadden een aantal regelmatig de slappe lach. En dat was precies wat de bedoeling was, een ontspannen avond met elkaar!

Donderdag 15 juni gaat Forte bowlen met de jonge mantelzorgers in leeftijdscategorie twaalf min. En ja, jouw kind/leerling kan nog mee! Gewoon even aanmelden. Een strike of bal in de goot. Het maakt niet uit als het maar gezellig is. Wacht niet te lang. Opgeven kan tot woensdag 14 juni om mee te gaan naar Bowlmore aan de Schelmseweg 52 in Arnhem. Deze activiteit is gratis en natuurlijk is er wat lekkers en iets te drinken bij.

Meedoen

Tussen de 6 en 12 jaar en woonachtig in Overbetuwe? Dan kun je donderdag 15 juni van 16.00 tot 18.00 uur mee bowlen. Wil jouw kind/leerling mee? Geef je dan op via Saskia Henze: [email protected] of 06-46 37 50 70.

Hulp voor jonge mantelzorgers

Zorg voor of zorgen maken over iemand uit het gezin of familie. Is er een broertje of zusje waar je als ouders meer zorgen over hebt. Bijvoorbeeld omdat dit je broertje/zusje een beperking of een chronische ziekte heeft. Of is er een ouder die (psychisch) ziek is. Dan kan er sprake zijn van jonge mantelzorg. Ook al hoeft het kind niet letterlijk en figuurlijk te zorgen, het is er in het hoofd misschien toch druk mee. Lotgenoten contact en even samen ontspannen kan dan fijn zijn!

Lukt het deze dag niet? Neem gerust contact op met Saskia of een van de jongerenwerkers van Forte. Volg de jongerenwerkers via Insta jongerenwerk_overbetuwe.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen