Kom erbij! met jouw bankje tegen eenzaamheid

Foto: Mabel Amber via Pixabay

Heb je een bankje die je tijdens de Week tegen Eenzaamheid bij jouw initiatief, dorpshuis of activiteit kunt zetten? Doe dan mee met Kom erbij!

De bankjes zorgen vaak voor nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken. Door met z’n allen een bankje te plaatsen ontstaat er een mooie bankjesroute door de gemeente. Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Aanmelden kan tot 19 augustus bij Forte Welzijn. Als je meedoet komt jouw bankje op een poster met de route te staan en jouw activiteit op de website van Forte Welzijn.

Kom erbij! bankjes

Je kent ze wel de bankjes in het dorp. De bankjes zorgen vaak voor nieuwe ontmoetingen en mooie gesprekken. Plaats tijdens deze week jouw eigen Kom erbij! bankje bij jouw initiatief, dorpshuis of activiteit. Door met z’n allen een bankje te plaatsen ontstaat er een mooie bankjesroute door de gemeente. Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen? Aanmelden kan tot 19 augustus via Forte Welzijn. Als je meedoet komt jouw bankje op een poster met de route te staan.

Activiteiten extra zichtbaar maken

Heb je een leuke activiteit die gericht is op eenzaamheid tijdens de Week tegen Eenzaamheid? Geef deze dan door. Jouw activiteit komt op de website van Forte Welzijn. Op deze manier is alles te vinden op één plek. De activiteiten kunnen gericht zijn op bijvoorbeeld ontmoeting.

Week tegen Eenzaamheid

Van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober is het de Week tegen Eenzaamheid met het thema Kom erbij! Het Sociaal Team Overbetuwe en Forte Welzijn besteden deze week extra aandacht aan eenzaamheid in de gemeente Overbetuwe. Dit doen ze door aan te sluiten bij wat er al georganiseerd wordt in de gemeente. Van de Huiskamers tot jongereninlopen en van Sociaal Team tot biljartvereniging. Tijdens de Week een tegen Eenzaamheid willen Forte en het Sociaal Team Overbetuwe kleine, maar waardevolle ontmoetingsmomenten creëren. Er komt een ontmoetingsroute met bankjes. Ook wordt er extra bekendheid te gegeven aan activiteiten in deze week die zijn gericht op eenzaamheid.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro optimaal te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen