‘Liever niet’; een ontroerende voorstelling over dementie

Mia en Wim
Mia en Wim
Foto: Theater aan de lijn

Elst – Met trots verwelkomen Alzheimer Café Overbetuwe en theater De KiK Ilse en Peter Paul van Theater aan de Lijn! Voor de derde keer op rij komen zij voor Wereld Alzheimer Dag naar Elst. Deze keer met de première van hun nieuwe voorstelling ‘Liever niet’.

‘Liever niet’ is een ontroerende voorstelling over dementie gespeeld door Ilse Roelofsen en Peter Paul Hattinga op dinsdag 19 september van 19.45 tot 21.00 uur in Theater De Kik, Dorpsstraat 39 in Elst. De inloop is vanaf 19.00 uur. Dankzij de waardecheques van Overbetuwe Doet! is deze voorstelling GRATIS toegankelijk.

Wim en Mia

Hoofdpersonen zijn Wim en Mia, bekend uit de voorstelling ‘Waar ga je heen’. Wim staat voor de moeilijke beslissing om Mia te laten verhuizen naar een verpleeghuis. Hoe neemt Wim dit besluit, wat ging eraan vooraf? Wat vindt Mia ervan en hoe reageert zij? Wim doet er alles aan om het Mia naar de zin te maken op haar nieuwe plek. Beiden vinden een nieuw evenwicht in hun veranderde leven.

Meer informatie

De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten en is bedoeld voor inwoners met en zonder dementie. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom. Na afloop is er gelegenheid om in gesprek te gaan met de acteurs en met elkaar.

Het Alzheimer Café wil graag zoveel mogelijk inwoners met dementie en hun partners/verwanten verwelkomen op deze bijzondere avond. Daarom vragen zij om bij aanmelding de samenstelling van jouw gezelschap door te geven. Maximaal 4 kaarten per aanvrager. Aanmelden voor de activiteiten bij voorkeur per e-mail: [email protected] of telefonisch bij de coördinator: 06 4086 3583.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen