Cursus Mantelzorgers en dementie

Foto: Gerd Altmann, Pixabay

Elst – Zorg je voor iemand met dementie? Wil je weten hoe je hier mee om kan gaan en antwoord op je vragen? Volg dan cursus ‘Mantelzorgers en dementie’.

De cursus vindt plaats op maandag 25 september, 2 oktober en 9 oktober, van 19.00 tot 20.30 uur in De Wieken Prinses Irenestraat 49 6661EA te Elst.

Meer informatie

In 4,5 uur leer je: Hoe je om gaat met dementie, hoe je tijd neemt voor jezelf, welke verschillende vormen van dementie er zijn en waar je terecht kunt voor hulp. De cursus kost in totaal € 15,-. Aanmelden voor de cursus kan via de coördinator Mantelzorg van Forte Welzijn Saskia Henze, [email protected] of 06-46 37 50 70.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen