Gezellige Puzzeltocht van de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe

Foto: SGO

Elst – De 9e Puzzeltocht van de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe vindt op zondag 1 oktober plaats. Iedereen die mee wil rijden is van harte welkom. Dat kan per scootmobiel, elke aangepaste  fiets, driewielfiets, tandem, duo fiets of rolstoel. Jouw begeleider mag uiteraard ook mee.

Park Lingezegen route

De route loopt dit jaar door park Lingezegen. Ze beginnen in restaurant De Woerd, Rijkerswoerdsestraat 4 in Elst. Vanaf 13.00 uur is daar koffie met appeltaart. Tussen 13.45 en 14.45 uur starten ze in groepjes van twee. Via een prachtige route door het park slingert het naar ‘De Ruimte’ in Elst, ongeveer 12 kilometer. Wel onderweg goed opletten en een paar vragen beantwoorden en na aankomst in ‘De Ruimte’ nog wel even het woord raden.  En natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen! Tot slot is er voor iedere deelnemer een pannenkoek.

Geen race, geen wedstrijd, maar gezelligheid en genieten van de mooie natuur! ‘De Buitenband’ van Benita van Eck zorgt voor een duofiets met begeleider. Kersten Hulpmiddelen zorgt zoals altijd weer voor de service onderweg. Geef je op! Deelname is gratis. Aanmelden: bel 06 5384 5306 (Andreas) of mail [email protected]

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen