Ben jij mantelzorger? Kom naar de High Tea bij Hendrik Pierson College

High Tea door Thee van Toen
High Tea door Thee van Toen
Foto: Forte Welzijn

Zetten – Als mantelzorgers ben je dag in, dag uit bezig met de zorg voor of zorgen over een naaste. Vaak vanuit liefde en met alle toewijding. Want zorgen voor, dat doe je toch gewoon?

Het voelt vanzelfsprekend, maar Forte Welzijn vindt het van onschatbare waarde. Daarom verzorgt Forte voor de Dag van de Mantelzorg op zaterdag 4 november opnieuw een gratis High Tea voor inwoners uit de gemeente Overbetuwe. Samen met Renate Buitenhuis van Thee van Toen, zetten ze jou in de schijnwerpers. Je kunt deze middag genieten van al het lekkers wat Thee van Toen je voorschotelt. De High Tea is van 15.00 tot 17.00 uur bij het Hendrik Pierson College in Zetten.

High Tea

“Op zo’n middag ervaar je weer dat je niet de enige bent die met mantelzorg is belast. Gesprekken met anderen tonen dit aan en geven mij de energie door te gaan en niet in zelfmedelijden en apathie verstrikt te raken. Dit laatste is lastig genoeg maar met inzet lukt het.” aldus Wim van Renkum.

Wil je graag komen? Meld je dan voor maandag 30 oktober aan via fortewelzijn.nl/dagvandemantelzorgoverbetuwe of bel Saskia Henze Mantelzorgcoördinator via 06-46 37 50 70.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen