Help! Mijn kind is puber!

Foto: Forte Welzijn

Elst – Als je kind in de puberteit komt, kan dat een moeilijke tijd zijn voor zowel ouders als de pubers zelf. Het is een periode waarin er veel veranderingen zijn in het lichaam, emoties en sociale situaties.

Soms lijkt het alsof je kind ineens heel anders is geworden en dat je als ouder het contact verliest. Daarin sta je niet alleen, meer ouders zoeken naar een manier om hiermee om te gaan. Om spanningsvelden tussen jou en je puberkind te doorbreken organiseert het Sociaal Team Overbetuwe (STO) en Forte Welzijn een ouderavond voor ouders met pubers.

Deze avonden zijn op donderdag 2, 9, 16, 23 en 30 november van 19.00 – 20.30 uur in de Wieken aan de Prinses Irenestraat 49 in Elst.

Haalbare tips

Op deze avonden ga je samen op zoek naar haalbare tips om het contact met je puber te versterken Een handreiking om je kind beter te leren begrijpen en te helpen om met bepaalde situaties om te gaan. Dit doe je door theorie, het uitwisselen van ervaringen en praktische voorbeelden. De ouderavond is bedoeld voor ouders/verzorgers met kinderen in de leeftijd van 12 tot en met 18 jaar. Er is ruimte voor maximaal 12 deelnemers. Dus wacht niet en meld je vandaag nog aan!

Neem contact op met Jolanda Janssen, jongerenwerker Forte of Carlijn de Kiewit van STO. Voor meer informatie of om jezelf aan te melden. Je kunt hen bereiken via 06 49 88 10 91 of [email protected] (Jolanda) of 06 13 96 47 69 [email protected] (Carlijn).

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen