Gehandicaptenplatform voert actie voor een Inclusief centrum Elst

Elst – Op dinsdagmiddag 12 december 2023 organiseert de Stichting Gehandicaptenplatform Overbetuwe een deurbelactie én een actie voor een obstakelvrije looproute voor een Inclusief centrum.

inclusiefZe vragen aandacht voor alle obstakels die ze op de geleidetegels in het centrum tegen komen. Vaak is het onwetendheid, men weet niet simpelweg niet waar ze voor dienen. Met de actiekaartjes hopen ze daar verbetering in te brengen. Zie de foto’s hierboven (klik op de pijl) want hoe moet een blind of slechtziend iemand hier zijn weg gaan vinden?

Deurbelactie

Gelijktijdig wordt er een actie voor winkeliers gehouden om hen te vragen een bel te installeren. Doordat veel winkeldeuren niet meer vanzelfsprekend open staan in de winter is het voor mensen met een rollator, kinderwagen, rolstoel erg lastig, zo niet onmogelijk, geworden om binnen te komen. Een simpel belletje is de oplossing!

Wilt jij als winkelier een bel ontvangen van het Gehandicaptenplatform Overbetuwe neem dan contact met ze op. Zo’n belletje kost ca 12 euro. Ze geven tijdens de actie een aantal draadloze bellen plus stickers cadeau. Meer weten of ook zo’n bel met stickers bestellen? Mail naar [email protected].

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected]. De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen