Heterense ondernemers dineren met Zonnebloemgasten

Foto: De Zonnebloem, afdeling Heteren

Heteren – Afgelopen donderdag werden de gasten van de Zonnebloem, afdeling Heteren, weer verwend door Heterense ondernemers met een heerlijk diner in De Bongerd.

Je kunt het rustig een traditie noemen, want al snel nadat de afdeling Heteren was opgericht, meer dan 25 jaar geleden, werd deze activiteit voor de gasten georganiseerd. Het is dan ook moeilijk voor te stellen dat het deze keer weleens de laatste keer zou zijn geweest dat Heterense ondernemers met Zonnebloemgasten op stap gingen. De voorzitter van de Zonnebloem kon niet anders dan het sombere verhaal vertellen dat de kans wel erg groot is dat de Zonnebloem Heteren volgend jaar niet meer bestaat. De Zonnebloem wordt gereorganiseerd wat betekent dat afdelingen worden samengevoegd en er nieuwe besturen moeten worden gezocht.

Bestuursleden van Heteren hebben inmiddels bericht ontvangen dat ze hun taken aan het eind van jaar moeten neerleggen omdat hun toegestane bestuursperiode overschreden of voorbij is. Het is maar zeer de vraag of tegen die tijd er nieuwe bestuursleden zijn gevonden en nog belangrijker of er vrijwilligers zijn die het werk kunnen overnemen van het huidige bestuur.

Nog een prachtig Zonnebloemjaar

Voor het zover is wordt er nog een prachtig Zonnebloemjaar van gemaakt voor de gasten. Dat bewees deze avond maar weer. Een achttal ondernemers haalden de gasten thuis op en brachten ze naar De Bongerd. Het was als vanouds heel erg genieten van al het lekkere eten wat John en Annemiek Peters aan de gasten voorschotelden. Er waren bijna geen restjes over! Het is ook zo hartverwarmend om te zien hoe ondernemers en gasten gezellig met elkaar zitten te praten en alle nieuwtjes uit het dorp doornemen, maar ook mooie verhalen uitwisselen uit het verleden.

De voorzitter bedankte John en Annemiek en de dames van de bediening voor de fantastisch verzorgde avond. Ook de ondernemers werden bedankt, met een roos voor de dames, voor hun jarenlange verwennerij voor de gasten en een paar nieuwe ondernemers die heel graag een volgende keer weer van de partij willen zijn. Wat zou het toch eeuwig zonde zijn als zij die kans niet meer krijgen.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen