Open dag Kloek, wonen met zorg in Zetten en Andelst

Foto: Kloek, wonen met zorg

Zetten/Andelst – Kleinschalig wonen voor mensen met dementie betekent bij Kloek: zelfstandig wonen met warme zorg dichtbij. Kloek is dan ook geen zorginstelling.

Partnercontent

Bij Kloek wonen bewoners met dementie in hun eigen appartement. Zij vinden er een thuis waar ze veilig kunnen wonen, omringd door warme zorg en ondersteuning. Kloek biedt meer dan alleen een verblijf. Ontdek waarom Kloek niet alleen een plek is waar je zou willen wonen, maar ook waar je zou willen werken. Op zaterdag 11 mei houden zij een open dag en zijn de locaties in Zetten en Andelst te bezoeken van 14.00 tot 16.00 uur.

Over Kloek Zetten

Het markante gebouw “Het Witte Huis” in de Betuwe is in 2015 geheel gerenoveerd en biedt 24 appartementen voor ouderen die niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld door geheugenproblemen, zoals dementie. De appartementen bieden een modern wooncomfort. Nieuwe bewoners kunnen hun appartement naar smaak inrichten. Dit draagt bij aan het thuisgevoel van de bewoners.
Deze locatie biedt gemeenschappelijke ruimten, zoals twee gezellige woonkamers en een activiteitenruimte. Het Witte Huis heeft een open karakter met perktuinen zodat bewoners, bij goed weer, buiten op het terras kunnen zitten. Het terrein is volledig rolstoeltoegankelijk. Speciaal voor echtparen, waarvan één van de partners een indicatie heeft, beschikt Kloek over echtparenkamers. Op deze manier blijft samenwonen mogelijk, terwijl een van de partners elke dag de benodigde zorg krijgt.

Je vindt Kloek ‘Het Witte Huis’ aan de Stationsweg 27 in Zetten.

Over Kloek Andelst

Kloek Andelst is gevestigd in het voormalige gemeentehuis en kenmerkt zich door een ruime en lichte, hedendaagse uitstraling. Er zijn volop mogelijkheden om de rust en de natuur op te zoeken. In 2018 is locatie Andelst geheel gerenoveerd tot een locatie met twee etages met totaal 26 appartementen voor ouderen die niet meer veilig alleen kunnen wonen.

Ook hier kunnen de appartementen naar smaak ingericht worden. Vrijwel alle appartementen hebben een eigen badkamer. Elke etage heeft eigen gemeenschappelijke ruimten, zoals een woonkamer en eetkamer en een activiteitenruimte. Locatie Andelst heeft ook een heerlijke buitenruimte met zicht op de weilanden. De bewoners kunnen elk moment genieten van de prachtige, groene omgeving. Ook deze locatie is volledig rolstoeltoegankelijk.

Je vindt Kloek locatie Andelst aan het Europaplein 1 in Andelst.

kloek

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen