De Huiskamer van Driel zit niet stil

Driel – Ze groeien nog steeds bij de Huiskamer van Driel! Steeds meer mensen weten de weg naar de koffie/thee- ochtend te vinden.

Tijdens zo’n ochtend wordt er heerlijk bijgepraat, iedere donderdag van 10 tot 12.00 uur in Ons Gebouw in Driel.

Activiteit

Maar de vrijwilligers bedenken ook wel eens een activiteit. Op donderdag 30 mei was dat een korte workshop bloemen schilderen. Niet met een kwast maar met een sponsje. Dat was voor iedereen te doen. Er werden dan ook mooie bloemen geschilderd die zomaar niet in de natuur te vinden zijn. Kijk maar naar een van de foto’s.

Donderdag 6 juni kwamen er twee vrijwilligers van de Stichting Disco Elst langs om onze gasten wat te vertellen van hun activiteit in Elst. En ja hoor, er lijkt een groepje van de dames nieuwsgierig geworden te zijn en die gaan vast naar Elst om daar ook eens een kijkje te nemen.

Leuk al die informatie! Kom gerust eens langs en wie weet, is er dan ook een leuke activiteit.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen